Note globale

4,4 /5
(194)
Rapport qualité-prix
4,4/5
Fonctionnalités
4,2/5
Simplicité d'utilisation
4,3/5
Support client
4,6/5

95%
des utilisateurs recommandent cette application
Classer par

Avis clients sur 194

Ilona
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise: 1 001-5 000 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Zeer tevreden met Shiftbase

Publié le 31/10/2022

Goed

Avantages

Programma is makkelijk in gebruik. Overzichtelijk en goed in te delen voor verschillende locaties en of teams. Uren registratie en accorderen van gewerkte uren gaat makkelijk en is overzichtelijk. Afwezigheid en verzuim kan makkelijk worden geregistreerd. Een goed programma voor een organisatie waar er veel veranderingen zijn op korte termijn.

Inconvénients

Het is jammer dat je geen locaties en of diensten kan opslaan in een soort geschiedenis zonder deze er totaal uit te halen. Het kan handig zijn om iets uit het verleden op te zoeken. Het is jammer dat je aantekeningen die je maakt in een personeelsdossier niet in het systeem kan doorzetten naar leidinggevende andere coördinatoren.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Thank you so much for your review and kind words. We really appreciate this. Thank you also for the feedback you gave us. This will always be looked at. Often, more is possible than you think. Please feel free to contact us. Our customer service will be happy to look at the possibilities with you and whether some options are already possible.

Roland
Note globale
  • Secteur d'activité: Mode et vêtements
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Aandachtspunten

Publié le 09/07/2020

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiënt.
Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Avantages

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof.
Efficiënt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Inconvénients

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet.
- Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag.

Team Shiftbase

Dave
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Spijkers

Publié le 31/10/2022

Snel en super vriendelijk bij vragen

Avantages

Dat je alles in 1 klik kan inzien. Helder en duidelijk. Het scheelt heel veel tijd dan vroeger opzoeken in mappen

Inconvénients

Het uitklokken zou misschien verbeterd kunnen worden. Misschien een notificatie sturen naar de ingeklokte personen

Alternatives envisagées 

Linda

Pourquoi passer à Shiftbase

Goede heldere uitleg, en ik voelde een klik

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase. Thanks also for the feedback given. This will always be looked at to see where there is room for improvement.

Marc
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise: 1 001-5 000 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Eenvoudig in gebruik

Publié le 16/06/2020

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Avantages

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding.
Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Inconvénients

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt!
Dit is iets waar wij veel tijd in steken.

Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen.

Groeten Bart

Mariska
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Overzichtelijk, klantvriendelijk en multifunctioneel

Publié le 30/06/2020

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan je goed inschatten of het systeem past bij de organisatie en het beleid. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden worden per mail/telefonisch goed ondersteund.

Avantages

Duidelijk overzicht voor medewerkers/gebruikers wat betreft roostering, overzicht gewerkte uren, verlof. En voor beheerders overzichtelijk en prettig dat je rechten goed kunt verdelen. Prettige, kundige en snelle klantenservice. We zijn nog in de ontdekkende fase en zien steeds meer mogelijkheden.

Inconvénients

De rapportage mogelijkheden mogen meer ontwikkelt worden, missen van betaaloverzicht per medewerker per maand. Als ook uitbreiding van de HR mogelijkheden als documenten overzichtelijk toe kunnen voegen waaronder salarisstroken, contracten ed.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hoi Mariska,

Bedankt voor je super review!

Het uploaden van medewerker bestanden is al mogelijk! Wij blijven onze software steeds uitbreiden met extra (HR) functionaliteiten.

Groeten Bart

Sanne
Note globale
  • Secteur d'activité: Événementiel
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Shiftbase goed bezig

Publié le 01/07/2020

Voorheen waren we planningen aan het maken via Excel en de beschikbaarheid per personeelslid aan het opvragen, dit gaat nu veel gemakkelijker. Daarnaast het overzicht van plus- en min-uren van vaste werknemers is erg duidelijk.

Avantages

Het programma is overzichtelijk in de planning en het overzicht van de plus- en min uren.

Inconvénients

Wij zijn een evenementenlocatie, waarbij we niet dagelijks het programma nodig hebben voor onze evenementenplanning. Daar is het programma niet helemaal op ingericht.

Alternatives envisagées 

Linda

Pourquoi passer à Shiftbase

Prijsoverweging en goed geholpen.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hallo Sanne,

Bedankt voor je review.

Team Shiftbase

Carin
Note globale
  • Secteur d'activité: Psychologie
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Review gebruik shiftbase

Publié le 31/10/2022

Over het algemeen goed.

Avantages

Het klokken gaat gemakkelijkHet inplannen gaat makkelijkDe urenregistratie gaat gemakkelijk

Inconvénients

Ziekmeldingen, afwezigheid enz worden niet op de gedetailleerde rapportage aangegeven. Dit zou makkelijk in de kolommen toegevoegd moeten kunnen worden als optie. De aanmeldingen van nieuwe medewerkers loopt sinds de update niet altijd even goed. Er moet vaak gebeld worden omdat ze uit het systeem gegooid worden en heel vaak nieuwe inlog gegevens moeten krijgen voordat ze er daadwerkelijk in staan. Dit komt wat onprofessioneel over naar de nieuwe medewerkers toe.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Thank you so much for your review and feedback on Shiftbase. Great to read that rostering and clocking are going as they should. Regarding your given feedback, we are happy to look into it with you. Our customer service team is always on hand to see what challenges you're up against right now.

Kajan
Note globale
  • Secteur d'activité: Transport routier/ferroviaire
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Goed product dat telkens wordt doorontwikkeld

Publié le 31/10/2022

Top service, eerlijke prijs, personeel dat meedenkt en snel oplossingen kunnen brengen, ook bij urgentere kwesties.

Avantages

Het gebruikersgemak in het maken van het rooster en het goed bijhouden van de gewerkte uren. Het kunnen keuren en afkeuren van uren en dagen sluiten als deze eenmaal gekeurd zijn.

Inconvénients

Kan voor een beginner erg overweldigend zijn en een medium learning curve. Maar dat is het dan ook wel.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Thank you so much for your review and kind words. Good to read that you like using Shiftbase and our customer service so much, despite its slightly overwhelming nature for beginners. If you do run into anything, our customer service team is here to help.

Utilisateur vérifié
Note globale
  • Secteur d'activité: Gestion de l'enseignement
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Al bijna 10 jaar een tevreden gebruiker

Publié le 04/07/2020

Prima prijskwaliteit verhouding en voor ons met gemiddeld 25 collgega's functioneert het prima 👍

Avantages

+ Rooster delen
+ Dat medewerkers hun eigen rooster via de app kunnen inzien
+ Rapportages

Inconvénients

Geen herhaalfunctie wanneer je een agenda item toevoegt.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hallo,

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat jullie al zo lang tevreden zijn.
We zullen je wens opnieuw bespreken om te kijken of we dit kunnen toevoegen.

Team Shiftbase

Utilisateur vérifié
Note globale
  • Secteur d'activité: Eau/gaz/électricité
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Duidelijk en overzichtelijk programma, ideaal voor online urenregistratie

Publié le 25/08/2020

Gebruikersvriendelijk en een goed en snel service team.

Avantages

Makkelijk het online rooster, urenregistratie en vrijaanvragen regelen en beheren.
Werkbaar via mobiel en computer.

Inconvénients

Tijdens het uitklokken de dienst niet makkelijk op kunnen zoeken. Soms trage verbinding.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hi Planner,

Dankjewel voor je positieve review, dit waarderen wij enorm! Ik zal je verbeterpunten doorspelen om te kijken of we hier wat mee kunnen.

Voor nu, veel planplezier!

^ Bart

Gerard
Note globale
  • Secteur d'activité: Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d'utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

FRUIT OP JE WERK & Shiftbase

Publié le 01/07/2020

Avantages

Het product is zeer makkelijk in gebruik, ook wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Je hebt het volledige pakket snel onder de knie. Het is zeer belangrijk voor ons als organisatie dat de roosters zo makkelijk inzichtelijk zijn , en dat je hier ook aanvullende informatie kunt geven. Daarnaast is het ideaal dat je met één druk op de knop een rapportage kunt draaien over datgene wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we middels een andere koppeling dit weer doorschieten naar ons salarispakket als het bijvoorbeeld om overuren gaat.

Inconvénients

Het nadeel van deze software is dat er gekozen is voor een bepaalde berekening wanneer het op vakantiedagen aankomt. Dit is niet vrij invulbaar en aan te passen naar onze eigen CAO. Hierdoor zullen we altijd verschillen blijven houden met onze salarisadministratie, ook al zijn ze miniem. Dat zal dus nooit helemaal aansluiten.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hallo Gerard,

Bedankt voor je positieve review :D

Als het goed is zouden de vakantie-uren volledig moeten aansluiten op jullie eigen berekening.

Mocht je hier nog een keer naar willen kijken, dan willen we je hier graag bij helpen.

Groeten Bart

Mike
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Gemakkelijk voor gebruiker en beheerder

Publié le 15/06/2020

Fijn en overzichtelijk systeem, voor zowel de medewerkers, bedrijfsleiders als de beheerders.

Roosteren wordt makkelijk gemaakt door het aanmaken van teams, vaste diensten en andere opties. Daarnaast makkelijk om vakantie aanvragen goed te keuren.

Avantages

- Goede app
- Te koppelen met veelgebruikte systemen
- Makkelijk roosteren
- Veel informatie uit te halen

Inconvénients

- Nieuwe zoekfunctie rapportages
- Geen mogelijkheid dagen of weken te blokkeren voor vakantie aanvragen
- Sommige koppelingen zijn minimaal waar meer mogelijkheden zijn
- Urenregistratie niet meer overzichtelijk welke dagen zijn gesloten en nog open staan

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Beste Mike,

Bedankt voor je review.

Vanaf volgende week gaan we je blij maken met de nieuwe functionaliteit waarbij het mogelijk is om dagen te blokkeren voor een afwezigheidsaanvraag.

Wat betreft de koppeling, helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om alle gegevens uit te lezen van een koppelpartner.

Groeten Bart

Martijn
Note globale
  • Secteur d'activité: Sports
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Zeer gebruiksvriendelijk en alles omvattend programma

Publié le 23/07/2020

Zeer tevreden over het programma, betrouwbaarheid, personele ondersteuning (helpdesk) en alle informatie inzichtelijk bij elkaar.

Avantages

Betrouwbaar, goed beveiligt, veel diverse informatie direct zichtbaar voor medewerkers alsook management, alle gegevens bij elkaar, zeer snelle en vriendelijke helpdesk, koppelbaar met Numbers en duidelijk voor elke type gebruiker.

Inconvénients

Urenverantwoording is veel werk (veel handelingen om na te kijken en goed te keuren).

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hallo Martijn,

Bedankt voor je mooie recensie!

Mochten jullie de urenverantwoording nog efficienter willen doen, dan staat onze servicedesk voor jullie klaar!

Team Shiftbase

Michiel
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Overzichtelijk gebruikers gemak

Publié le 30/06/2020

De service, intelligentie van de software maakt de personele administratie minder complex

Avantages

Een heldere stand van zaken m.b.t tot inzet medewerkers en bijbehorende uren en kosten.

Inconvénients

Het duurt even voordat je alle functionaliteiten kan toepassen

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hoi Michiel,

Bedankt voor je mooie review :D

Team Shiftbase

Marina
Note globale
  • Secteur d'activité: Eau/gaz/électricité
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Uitgebreid programma! veel gemak

Publié le 30/06/2020

met 4 locaties is het zeker fijn dat je op afstand alles kan regelen. het goedkeuren van uren, het inplannen van diensten, verlofaanvragen van medewerkers, en het fijne team wat altijd voor je klaar staat, geen vraag is ze gek genoeg en ze denken altijd mee in oplossingen ipv in problemen.

Avantages

in/uit klokken met gps locatie, medewerkers pagina, reminders voor jubilea, contracten, verlopen van documenten,
niet alleen een planprogramma, maar ook een personeelsprogramma.
Zeer uitgebreid en zeer compleet

Inconvénients

medewerkers kunnen inactief gemaakt worden zodat de gegevens bewaard blijven. ik mis deze functie nog bij de diensten.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hallo Marina,

Bedankt voor je mooie review :)

We gaan er voor zorgen dat jullie nog veel plezier gaan beleven aan de software!

Team Shiftbase

Dominique
Note globale
  • Secteur d'activité: Vétérinaire
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

werken met shiftbase is gemakkelijk

Publié le 15/06/2020

Het maken van de roosters van onze spoedkliniek is veel gemakkelijker geworden. Ook hebben we nu snel inzicht in de urenregistratie.

Avantages

Het is heel erg intuïtief: je kunt er eigenlijk al mee werken zonder veel uitleg. Het maken van onze roosters (die iedere maand weer anders zijn) is erg gemakkelijk, bijvoorbeeld doordat je diensten kunt aanmaken, die gemakkelijk kunt slepen, direct ziet hoeveel uur iemand al is ingeroosterd. Ik kan snel opzoeken hoeveel uren iemand heeft gewerkt en uit de rapportages kan ik veel belangrijke informatie halen.

Inconvénients

Ik heb niet echt een nadeel ondervonden aan het systeem.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Beste Dominique,

Bedankt voor je review!
Fijn dat je zo tevreden bent. Mocht er toch iets zijn, dan staan wij voor je klaar.

Groeten Bart

hanneke
Note globale
  • Secteur d'activité: Sports
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Goed programma

Publié le 30/06/2020

Het is een goed programma. Je kan heel veel dingen in beeld brengen. Ook is het handig dat je iedereen
een bericht kan sturen.

Avantages

Je ziet heel duidelijk wat iemand heeft gewerkt en wat iemand niet heeft gewerkt.
Inklokken en uitklokken.

Inconvénients

Voorheen konden we een print uitdraaien waarin je heel duidelijk zag wanneer iemand anders uitklokte.
Jammer dat je niet een bepaalde groep een berichtje kan sturen.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hoi Hanneke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van een review!

Het versturen naar geselecteerde groep medewerkers kan vanuit de "Bulk acties" bij de medewerkers.

We nemen je feedback mee om te kijken of we dat beter kunnen maken!

Groeten Bart

Janice
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 6.0 /10

Shiftbase is een makkelijk te gebruiken planningssysteem

Publié le 11/01/2021

Het is een goed en gebruikersvriendelijk planningsprogramma's. Voor zowel de mensen die in moeten plannen, als de medewerkers die ingepland worden.

Avantages

Makkelijk in gebruik
Handige klantenservice-chat
Snel antwoord op vragen
Verschillende teams + diensten mogelijk
Verslepen van diensten gaat makkelijk
Goed één overzicht
App

Inconvénients

Ik kan niet in één oogopslag zien of collega's maandelijks aan hun contracturen komen.
Ik kan mensen op de groep makkelijk inplannen. Maar voor de individuele begeleiding kan medewerkers niet aan een cliënt koppelen.
Je moet een snelle computer hebben om te zorgen dat het programma het goed doet. Anders reageert de website erg traag.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hi Janice,

Dankjewel voor jouw review!

Het is goed om te weten dat wij er constant aan werken om Shiftbase zo goed mogelijk te laten werken op ieder device, traag of snel. ;)

Voor je andere vragen kan je gerust contact met ons opnemen, dan helpen wij je graag verder!

^ Bart

Margriet
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Duidelijk en verstand van zaken!

Publié le 30/06/2020

Snelle response, korte lijntjes en vriendelijk.

Avantages

Wij hebben nog niet alle mogelijkheden benut.

Inconvénients

Iedereen kan ermee werken. Up-to-date, duidelijk en betrouwbaar

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hoi Margriet,

Wij vinden het zo leuk dat jullie gebruik zijn blijven maken van onze dienst!

Mochten jullie het prettig vinden om samen te kijken welke mogelijkheden jullie kunnen benutten, dan staat onze servicedesk voor je klaar!

Groeten Bart

Jill
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Tevreden

Publié le 15/06/2020

Tevreden, bij vragen of problemen worden wij altijd snel geholpen!

Avantages

Makkelijk in gebruik. Bij problemen altijd een helpdesk die vrijwel direct actie onderneemt.

Inconvénients

geen directe nadelen. voldoet aan onze wensen. veel dingen kunnen naar onze wensen worden ingericht

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Beste Jill,

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat jullie na al die jaren nog zo enthousiast zijn. We zijn er zeker van dat we dit de komende jaren gaan voortzetten.

Groeten Bart

Dennis
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Uitermate tevreden

Publié le 30/06/2020

Erg tevreden, gebruik het dagelijks en is heel makkelijk toegankelijk. Zou niet meer zonder kunnen

Avantages

De notities in de agenda
Makkelijk gebruik op pc maar ook op telefoon
Overzichtelijk

Inconvénients

In de mobiele app zou het fijn zijn als daar ook notitie kon worden gemaakt en zichtbaar of iemand er niet is ivm vakantie ziek etc

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hoi Dennis,

Bedankt voor je mooie review!

Notities en bestanden worden binnenkort zichtbaar in de mobiele app!
Vakanties en ziekte zijn al zichtbaar. Mocht je hier vragen over hebben, dan horen we het graag.

Team Shiftbase

Bianca
Note globale
  • Secteur d'activité: Entreposage
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Publié le 15/06/2020

Makkelijk in gebruik
Makkelijk te implementeren
Erg goede service, ze helpen je met vragen of leggen het je goed uit

Avantages

Iedereen kan nu makkelijk in en uitklokken
Makkelijk urenregistratie bijhouden
Rooster is makkelijk te maken en te mailen
Ook loonstroken kun je p.p. makkelijk toevoegen in een persoonlijk dossier

Inconvénients

Soms in en uitklokken niet mogelijk
Uitzendkrachten niet onder 1 naam in te voeren

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Beste Bianca,

Bedankt voor je positieve feedback.

Mocht je problemen ervaren met het klokken, dan helpen onze productspecialisten je hier graag mee.

Groeten Bart

Peter
Note globale
  • Secteur d'activité: Sports
  • Taille de l'entreprise: 2-10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Top programma

Publié le 30/06/2020

Avantages

Gebruiksgemak is hoog en we hebben een goed overzicht wat betreft de planning. Geen gedoe meer met excell.

Inconvénients

-toevoegen van cursus over het gebruik
-Grote kans dat we veel opties niet eens gebruiken

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hallo Peter,

Bedankt voor de mooie review.

We beschikken over een Help center en instructie video's (te vinden op Youtube).
Natuurlijk kunnen we je ook voorzien van een persoonlijke rondleiding om te kijken of jullie meer uit het programma kunnen halen :)

Groeten Bart

Stephanie
Note globale
  • Secteur d'activité: Événementiel
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Handig en overzichtelijk

Publié le 25/06/2020

goed, snel contact als dit nodig is.

Avantages

overzichtelijk, makkelijk in gebruik, niet alleen voor beheer maar ook voor de gebruikers

Inconvénients

we willen de vakantie uren koppelen maar deze gaan apart van de plus/min uren, wij zouden dit graag in 1 overzicht zien.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Hi Stephanie,

Bedankt voor je review!

Binnenkort komen er mooie updates aan bet betrekking tot de afwezigheid.

Hopelijk ga je hier blij van worden

Groeten Bart

Anja
Note globale
  • Secteur d'activité: Santé, bien-être et fitness
  • Taille de l'entreprise: 2-10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Pure Zufriedenheit

Publié le 03/11/2022

Ich bin rundum zufrieden

Avantages

Die schnelle Aktualisierung, die gute Übersicht und der gute Kundenservice. Auf Fragen gibt es sofort eine Antwort und das Team ist immer nett, freundlich und gut gelaunt.

Inconvénients

Am Anfang harkte es etwas mit dem Einloggen bei den Mitarbeiterinnen, wenn die App dann aktualisiert wird, funktioniert es auch schnell wieder.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en français

Thank you for your kind review, good to hear that you are happy with our customer service. That's what we do it for.