ADchieve

Automatisation de campagne marketing en ligne pour Google et Bing

Note globale

4,3 /5
(11)
Rapport qualité-prix
4,6/5
Fonctionnalités
4/5
Simplicité d'utilisation
3,4/5
Support client
4,6/5

91%
des utilisateurs recommandent cette application
Classer par

Avis clients sur 11

Ronald
Note globale
  • Secteur d'activité: Électronique grand public
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Great tool for automating Google Ads

Publié le 08/10/2019

Avantages

This tool is currently the best tool for automated campaign building/management in Google Ads.

Inconvénients

Not all features are supported, they are still developing. Sometimes workarounds were needed for specific use cases.

Sander
Note globale
  • Secteur d'activité: Matériaux de construction
  • Taille de l'entreprise: 201-500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Prima gebruiksvriendelijke software voor Warmteservice

Publié le 01/12/2020

Mijn ervaring met Adchieve en dan met name met Reinout, Sjoerd en Jeffrey zijn uitstekend. Reinout en Jeffrey zijn helaas niet meer werkzaam maar met al deze mensen heb ik de ervaring dat het mensen zijn met kennis van zaken. Ingewikkelde vraagstukken m.b.t. de grootte van ons account zijn adequaat opgepakt en vertaald naar een werkbare situatie

Avantages

Grote capaciteit
Gebruiksvriendelijk
Geen moeilijke interface
Prima ondersteuning

Inconvénients

Het heeft bij ons wel een tijdje geduurd voordat alles up en running was.

Alternatives envisagées 

Channable

Pourquoi choisir ADchieve 

Dat programma werd niet meer onderhouden en er werden geen updates meer uitgevoerd.

Pourquoi passer à ADchieve

Vanwege het persoonlijke contact met Reinout en de prima prijs/ kwaliteit verhouding. Wat je ziet is wat je krijgt.
Toon
Note globale
  • Secteur d'activité: Articles de sport
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Advanced and userfriendly PPC system

Publié le 09/10/2019

ADchieve is very strong in setting up advanced algorithms that "achieve"the maximum results. They are also always looking for optimizations in the system to continue improving results.

Avantages

The software is very userfriendly and can save a lot of your time. Not only creating time but also on setting up a biddingsystem.

Inconvénients

The system is very advanced which also means that many lists/feeds/rules have to be taken into account. Keeping an overview is very important.

Antoon
Note globale
  • Secteur d'activité: Matériaux de construction
  • Taille de l'entreprise: 201-500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Meer controle in samenwerking met Adchieve

Publié le 20/11/2020

Denken mee en willen met je groeien. Dat dit binnen de maandelijkse kosten zit is echt een verademing.

Avantages

Een grote catalogus, verschillende categorieën en steeds minder inzichtelijk in Google Ads. Een uitdaging waar we dagelijks mee te maken hebben. In de samenwerking hebben we een structuur gevonden die past bij onze manier van aansturing en welke inmiddels bewezen groei en rendement oplevert.

Inconvénients

Structuur kan snel complex worden doordat er veel mogelijk is. Uiteraard is het qua feed management een extra tussenlaag waardoor we verschillende systemen aan elkaar geknoopt hebben. Een feed even een "slinger" geven is wat complexer geworden.

Alternatives envisagées 

Channable et adCore
Gino
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 1 001-5 000 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Meedenken met e-com vraagstukken

Publié le 20/11/2020

Met AdChieve werk je niet alleen samen met een tool maar ook met personen. Het is heel fijn om te sparren over vraagstukken op online gebied met een accountmanager en product specialist. Hieruit komt een duidelijk plan van aanpak. Daarnaast is het fijn dat er constant doorontwikkeld wordt en nieuwe initiatieven onstaan.

Avantages

De tool is niet de makkelijkste tool om te gebruiken maar zodra je de tool kent zijn er veel interessante functionaliteiten. Wij hebben de stap gemaakt om met de tool binnen Google shopping meer inzicht te krijgen, biedingen te sturen op fase/intentie waarin klant zoekt en te sturen op marges. Met ons relatief groot productaanbod is alles handmatig sturen op SEA vlak niet haalbaar. AdChieve maakt het leven door automatiseren een stuk makkelijker.

Inconvénients

Het gebruiksgemak voor de beginnende gebruiker kan wat eenvoudiger. Ook de interface zou nog iets overzichtelijker en duidelijker kunnen.

Erik
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 501-1 000 employés
  • Logiciel utilisé Autre pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Increase ROAS while automating recurring tasks

Publié le 28/10/2019

Increased competitiveness in search created a need for us to improve our efficiency while growing traffic. At the same time we did not have the resources to invest more and more time in managing our account and were looking to automate recurring tasks. Lastly we had a huge catalogue of products, which made it very hard to come to the right CPC bid per product.

Adchieve was able to solve all of the above for us. By taking search intent and the performance of comparable products into consideration while defining the right bid and doing this in an automated manner.

Avantages

The results speak for themselves. We achieved a significant increase in ROAS while automating recurring tasks and saving time on account management. Exactly what we set out to do.

Inconvénients

The tool is quiet advanced and has a learning curve. Furthermore the development and tailoring of the bidding algorithm is complicated.

Nail
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Ideaal als je te veel campagnes hebt

Publié le 20/11/2020

Het aanmaken, managen rn automatiseren van alle online advertentie campagnes in bulk

Avantages

Multiple aanmaken en aanpassen van online advertentie campagnes

Inconvénients

Niet kunnen kopieeren van een bestaande account / campagne

Tim
Note globale
  • Secteur d'activité: Électronique grand public
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Supergood ROAS with automated shopping campaigns and bids

Publié le 27/11/2019

Avantages

We are able to setup huge, automated campaigns within Google Ads with a ROAS goal. This tool works better than Google's own automated campaigns. We are able to influence many factors to improve the results. Support from AdChieve is great.

Inconvénients

The user interface can be more friendly.

Teun
Note globale
  • Secteur d'activité: Biens de consommation
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fantastic tool for managing large-scale PPC campaigns

Publié le 08/10/2019

The co-operation with ADchieve is fantastic. The tool helps us to adchieve our goals and the consultants does have a lot of knowledge and experience, and help with all our questions.

Avantages

It is almost impossible to manage our PPC campaigns with one FTE, without ADchieve. ADchieve helps us to work efficiently en still remain in control.

Inconvénients

If you do not have any experience in AdWords, you will need some time to understand the possibilities with ADchieve.

Yolanda
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 501-1 000 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Super fijne tool om Google ads te automatiseren!

Publié le 20/11/2020

Fijne sparringspartner als het gaat de strategie bepalen.

Avantages

Fijne tool voor gebruikers
Als je door hebt hoe de tool werkt kan je veel automatiseren
Medewerkers bij Adchieve reageren snel

Inconvénients

Bepaalde functies zijn nog niet makkelijk te regelen zoals sitelink/ prijs extensies
Bepaalde errors zijn soms nog onduidelijk
kleine bugs

Merijn
Note globale
  • Secteur d'activité: Vente au détail
  • Taille de l'entreprise: 1 001-5 000 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Satisfied

Publié le 07/10/2019

Avantages

The tool is very flexible and the account manager is always open to help solve any issues or improve our setup.

Inconvénients

Because it's so flexible it also is a bit hard to understand all capabilities and keep track on every feature works.